Hanglampen industrieel

Weet je wat tegenwoordig helemaal in is? Hanglampen industrieel. Industriële hanglampen geven een stoere en robuuste uitstraling aan je interieur. Ze zijn geïnspireerd op de robuuste, stalen en vaak omvangrijke fabriekslampen die ze vroeger gebruikten om de fabriekshallen te verlichten. Tegenwoordig zijn deze lampen ook te vinden in huishoudens. De hanglamp industrieel wordt op de meeste plaatsen geplaatst, maar is bijvoorbeeld ook erg mooi boven een keukentafel.

Door de materialen en de metaalkleuren die vaak worden gebruikt voor industriële hanglampen en de stoere en robuuste look die de lampen met zich meebrengen, zijn de lampen echte blikvangers voor aan het plafond.

Het robuuste design kan in elk interieur goed gecombineerd worden. In een modern en strak interieur past een industriële lamp misschien beter dan in een landelijk of romantisch interieur.

5 tips om voor industriële hanglampen te kiezen.

  1. Er is genoeg keuze. Zo heb je bijvoorbeeld lampen met een enorme kap erom heen, maar ook heb je lampen met geometrische vormen eromheen. Er is keuze genoeg.
  2. Ze passen overal in je huis. De lampen kunnen overal ingezet worden, zelfs in de slaapkamer.
  3. Je kan deze lampen goed combineren met andere industriële hanglampen.
  4. Je kan deze lampen goed combineren met andere lampen, zodat ze een contrast vormen.
  5. Het zijn echte blikvangers en kunnen ook goed terecht in niet industriële interieurs.

You Might Also Like

Back to top